Ruokablogien kärki

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pikainen kanapasta

Kanapasta


Tänään oli vielä eiliseltä risteilyltä palautumisen jäljiltä niin uupunut olo, että piti tekaista jotain pikaista ruokaa. Tämä pasta tuli ihan omasta päästä, enkä ennen ollut tällaista edes tehnyt. Maku pn pehmeä ja mieto, myös lasten mieleen, itselleni lisäsin vielä annokseeni ihanan tulista Etelä-Afrikkalaista Zulu-fire-maustetta. Kyseistä maustetta saa ainakin Viking Linelta. ( Linkki tuotteeseen: http://www.wegmans.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=697096&storeId=10052&langId=-1 )

Ja tässä sitten pastan ohje:

Kastike:

-1 pkt broilerin filesuikaleita naturel
-tilkka öljyä
-2 valkosipulin kynttä
-1 salotti- tai tavallinen sipuli
-melkein koko purkki Creme Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa
-2 prk ruokakermaa
-Herbamare-yrttisuolaa
-mustapippuria myllystä
-1 tl savupaprika-jauhetta ( http://www.delideli.fi/fin/?sivu=tuote&id=208 ) Stockmann myy myös ainakin
-1 pkt miniluumutomaatteja
-ruukku rucolaa

-Tuorepastaa

Paista broilerin suikaleet tilkassa öljyä, mausta savupaprikajauheella, kääntele kunnolla. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit. Paista vielä hetki miedolla lämmöllä. Lisää Creme Bonjour, ruokakermat, suola ja pippuri, sekoita huolella, anna porista hetki miedolla lämmöllä. Keitä tässä vaiheessa pasta. Kun pasta valmis, valuta vedet, laita takaisin kattilaan. Kaada päälle kastike, sekoita. Lisää joukkoon puolitetut tomaatit, sekoita. Annostele lautasille, laita päälle kasa rucolaa. Päälle voi vielä rouhia pippuria. Myös yrttisuolaa voi tulla tarve lisätä, pasta kun vie aika reilusti suolaisuutta pois.

Parmesania voi raastaa päälle, meillä unohtui, mutta hyvältä maistui silti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti