Ruokablogien kärki

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ihana kasslerpaisti uunissa

Kassler on parhaimmillaan pitkään uunissa miedolla lämmöllä valmistettuna. Näin sen rasva sulaa, mutta liha pysyy mehevänä ja mureutuu. Tämä on meidän koko perheen suosikki. Aikaa menee n. 4 tuntia, mutta on sen arvoista, ohje on todella helppo:

- reilun kilon pala kassleria
- valkosipulia
- tuoretta timjamia tai rosmariinia
- suolaa ja mustapippuria
- paistopussi


Mausteet hierotaan kasslerin pintaan, liha paistopussiin ja uuniin +175 3-4 tunniksi, lihan koosta riippuen. Lupaan, että vie kielen mennessään. Lisukkeeksi vaikka juuresmuusia ja siirappipunajuuria/lanttua.

1 kommentti:

  1. Kokeilin ohjetta ja siitä tuli todella hyvää:) Luulen että tästä tyulee myös meidän perheen suosikki. Liha oli niin suussa sulavaa...NAM

    VastaaPoista