Kassler on parhaimmillaan pitkään uunissa miedolla lämmöllä valmistettuna. Näin sen rasva sulaa, mutta liha pysyy mehevänä ja mureutuu. Tämä on meidän koko perheen suosikki. Aikaa menee n. 4 tuntia, mutta on sen arvoista, ohje on todella helppo:
- reilun kilon pala kassleria
- valkosipulia
- tuoretta timjamia tai rosmariinia
- suolaa ja mustapippuria
- paistopussi
Mausteet hierotaan kasslerin pintaan, liha paistopussiin ja uuniin +175 3-4 tunniksi, lihan koosta riippuen. Lupaan, että vie kielen mennessään. Lisukkeeksi vaikka juuresmuusia ja siirappipunajuuria/lanttua.
Kokeilin ohjetta ja siitä tuli todella hyvää:) Luulen että tästä tyulee myös meidän perheen suosikki. Liha oli niin suussa sulavaa...NAM
VastaaPoista