Ruokablogien kärki

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kylmäsavulohi-tomaattipasta

Nyt tuli tekaistua niin maukasta pastaa pikapikavauhtia, että pakko jakaa ohje, joka tuli omasta päästää kaupassa ja vielä kotona tehdessä :)

1 pkt tuorepastaa

Kastike:
-1 pkt kylmäsavulohiviipaleita
-1 sipuli
-n.1/2 rasiaa miniluumutomaatteja puoliksi halkaistuna
-8 aurinkokuivattua tomaatinpuolikasta
-1 prk ruohosipuli Creme Bonjour
-n. 2,5 dl kuivaa valkoviiniä
-1 prk ruokakermaa
-n. 1/2 prk pieniä kapriksia
-ruukku rucolaa
-suolaa, yrttisuolaa, mustapippuria
-öljyä sipulin freesaamiseen

Kuumenna öljy kattilassa, lisää hienonnettu sipuli. Freesaa miedolla lämmöllä, kunnes sipulit kuultavia. Kaada päälle valkoviini, anna kiehua hetki kasaan. Lisää Creme Bonjour, ruokakerma, lohen revin pienemmäksi, se myös kattilaan, ja aurinkokuivatut tomaatit hienonnettuna sekä kaprikset. Keitä pasta. Mausta kastike, lisää joukkoon keitetty pasta, sekä juuri ennen tarjoilua miniluumutomaatin puolikkaat ja rucola. Tarkista vielä suola. Päälle parmesanlastuja ja vähän rucolaa. Valmista tuli eikä aikaakaan mennyt kuin n.20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti